Røykstopp


Er du klar for å ta tilbake kontrollen? Ikke la røyk stjele mer av din verdifulle tid!


Ved røykslutt med hypnose så er det vanlig med .2-3 behandlinger. Visste du at røykeslutt med hypnose er den mest effektive metoden å slutte å røyke på! I det største studiet som er gjort på røykeslutt visste det seg at hypnose i gjennomsnitt var 300% mer effektivt enn med nikotin erstatning, og 1500% mer effektivt enn viljestyrke alene.

Grunnen til at hypnose er så effektivt er fordi man kommuniserer direkte med den underbevisste delen av sinnet. Denne delen av sinnet vårt er den delen som styrer blant annet vaner, mønster og assosiasjoner.


Alle er klar over hvor farlig røyk og nikotin er for oss, men jeg kan alikevel anbefale deg å se videoen nederst på siden.


Heldigvis kan du ta kontrollen tilbake, og i stede for å måtte bruke ren viljestyrke for å nå målene, så lar vi underbevisstheten hjelpe oss å ta de rette valgene og gjøre det letter å ta de valgene vi ønsker. Ved hjelp av kraftfulle NLP og hypnoseteknikker kan vi endre de gamle uvanene og skape nye bedre vaner slik at du kan nå målet med å fortsette live som en IKKE-RØYKER!

En illustrerende video om hva røyk gjør med kroppen din