Røykstopp


Er du klar for å ta tilbake kontrollen? Ikke la røyk stjele mer av din verdifulle tid!


Ved røykslutt med hypnose så er det vanlig med 2 behandlinger. Visste du at røykeslutt med hypnose er den mest effektive metoden å slutte å røyke på! I det største studiet som er gjort på røykeslutt visste det seg at hypnose i gjennomsnitt var 300% mer effektivt enn med nikotin erstatning, og 1500% mer effektivt enn viljestyrke alene.

Grunnen til at hypnose er så effektivt er fordi man kommuniserer direkte med den underbevisste delen av sinnet. Denne delen av sinnet vårt er den delen som styrer blant annet vaner, mønster og assosiasjoner.


Heldigvis kan du ta kontrollen tilbake, og i stede for å måtte bruke ren viljestyrke for å nå målene, så lar vi underbevisstheten hjelpe oss å ta de rette valgene og gjøre det letter å ta de valgene vi ønsker. Ved hjelp av kraftfulle NLP og hypnoseteknikker kan vi endre de gamle uvanene og skape nye bedre vaner slik at du kan nå målet med å fortsette live som en IKKE-RØYKER!

Online hypnoseterapi

Bor man langt unna eller ikke har anledning til å komme til mitt kontor så kan vi møtes online. Alt som trengs er enten telefon,  nettbrett eller en pc/mac og internettforbindelse. Samt en god stol eller sofa. Sesjonen vil foregå som om du hadde vært på mitt kontor, med de samme gode resultater.

Gjør en forandring i livet ditt, bestill en time nå!

 
 
 
Jeg vil bestille time, på ditt kontor
Jeg vil bestille online time via ZOOM
Det er noe ønsker å vite mer om
 
 
 

HEI, JEG HETER Trond Wetter

Og jeg er hypnoseterapeut i Bedre Liv Hypnoseterapi. Et navn som setter en standard for hva jeg ønsker å bidra med for å hjelpe mennesker som trenger det.


Da jeg er genuint interessert i å hjelpe mennesker og jeg føler at som hypnoseterapeut kan gjøre hverdagen bedre for de som trenger det. Interesse for hypnose har jeg hatt i mange år og hatt god hjelp av i mitt personlige liv. Med hjelp av selvhypnose har jeg kunne realisere ting jeg tidligere slet med å få til.

SERTIFISERINGER

Jeg er Registrert Hypnoterapeut utdannet hos Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose 

(NIH, godkjent av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH) som også er godkjent av Helsedirektoratet).

Samt internasjonalt sertifisert ved The Dave Elman Hypnosis Institute i USA.