Selvbilde og selvtillit


Ta tilbake kontrollen med hypnose

Hvordan ser ditt mentale bilde av deg selv ut? Har du et dårlig selvbilde? Og hvordan er det med din egen tro på deg selv? Skulle den vært sterkere? Hva med din egen verdi? Føler du deg så verdifull som du burde?

For vi er alle verdifulle og fortjener å føle oss fantastiske uten noen grunn!


Hypnose er den aller beste tilstanden for å kunne endre ting som ligger lagret dypt inni deg slik som adferd, tro og følelser om deg selv. Under hypnose brukes kraftfull NLP og utprøvde terapiteknikker for å endre rammene  og tankene om deg selv, og få deg til å tenke helt nytt, helt fritt for negative og selvsaboterende tanker. Med samtale og hypnose kan jeg hjelpe deg med hjelpe deg selv med å slappe av i situasjoner du har fryktet i årevis helt uten medisinering eller erstatningsprodukter med varierende virkning. 

Online hypnoseterapi


Bor man langt unna eller ikke har anledning til å komme til mitt kontor så kan vi møtes online. Alt som trengs er enten telefon,  nettbrett eller en pc/mac og internettforbindelse. Samt en god stol eller sofa. Sesjonen vil foregå som om du hadde vært på mitt kontor, med de samme gode resultater.

Gjør en forandring i livet ditt, bestill en time nå!

 
 
 
Jeg vil bestille time, på ditt kontor
Jeg vil bestille online time via ZOOM
Det er noe ønsker å vite mer om
 
 
 

HEI, JEG HETER Trond Wetter

Og jeg er hypnoseterapeut i Bedre Liv Hypnoseterapi. Et navn som setter en standard for hva jeg ønsker å bidra med for å hjelpe mennesker som trenger det.


Da jeg er genuint interessert i å hjelpe mennesker og jeg føler at som hypnoseterapeut kan gjøre hverdagen bedre for de som trenger det. Interesse for hypnose har jeg hatt i mange år og hatt god hjelp av i mitt personlige liv. Med hjelp av selvhypnose har jeg kunne realisere ting jeg tidligere slet med å få til.

SERTIFISERINGER

Jeg er Registrert Hypnoterapeut utdannet hos Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose 

(NIH, godkjent av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH) som også er godkjent av Helsedirektoratet).

Samt internasjonalt sertifisert ved The Dave Elman Hypnosis Institute i USA.