Vektkontroll og søtsug


Er det en del av deg som ønsker å få kontroll på maten og vekta samtidig som en annen del av deg higer etter mat, søtsaker og snacks.

Hvem har vel ikke gått igjennom skuffer og skap på leting etter noe godt, og samtidig med en gang man har stappet i seg får en dose dårlig samvittighet?

Vil du ha et mer avslappet forhold til fristelser? 


Det skal ofte ikke mer til en 3 behandlinger med hypnoseterapi før du har det slik du ønsker!  Visste du at i et studie på vektreduksjon med hypnose var hypnose 3000% mer effektivt enn vektreduksjon uten hypnose!

Vi lever i en verden omgitt av fristelser, daglig blir vi bombardert med reklamer av fristelser som sjokolade, godteri, brus, mat osv.. Lørdagsgodt er jo et godt eksempel på en vane vi legger til oss. Og det er selvfølgelig lov å kose seg en gang iblant. Men det er når «en gang i blant» blir til en hverdags vane og man ikke klarer å stoppe, fornuften blir overstyrt av fristelser, og vi kommer inn i en ond sirkel.

Vi vet med dagens forsking at sukker er kilden til nesten alle moderne livsstilssykdommer. Og overvekt øker risikoen for blant annet forhøyet blodsukker, høyt blodtrykk, høyt kolesterol, og det kan få følger som hjerte- og karsykdommer, diabetes type 2, insulinresistens, farlig fedme, kreft og Altzheimer.


Heldigvis kan du ta kontrollen tilbake, og i stede for å måtte bruke ren viljestyrke for å nå målene og motstå fristelsene, så lar vi underbevisstheten hjelpe oss, så det blir letter å ta de riktige valgene og motstå fristelsene når vi trenger det. Dette er mulig ved hjelp av kraftfulle NLP og hypnose-teknikker som vi bruker for å endre de gamle uvanene, og skaper nye bedre vaner slik at du kan nå de målene du setter deg. Vi jobber også med motivasjon, selvtillit og selvbilde slik at det blir lettest mulig å oppnå den endringen du ønsker.

Online hypnoseterapi

Bor man langt unna eller ikke har anledning til å komme til mitt kontor så kan vi møtes online. Alt som trengs er enten telefon,  nettbrett eller en pc/mac og internettforbindelse. Samt en god stol eller sofa. Sesjonen vil foregå som om du hadde vært på mitt kontor, med de samme gode resultater.

Gjør en forandring i livet ditt, bestill en time nå!

 
 
 
Jeg vil bestille time, på ditt kontor
Jeg vil bestille online time via ZOOM
Det er noe ønsker å vite mer om
 
 
 

HEI, JEG HETER Trond Wetter

Og jeg er hypnoseterapeut i Bedre Liv Hypnoseterapi. Et navn som setter en standard for hva jeg ønsker å bidra med for å hjelpe mennesker som trenger det.


Da jeg er genuint interessert i å hjelpe mennesker og jeg føler at som hypnoseterapeut kan gjøre hverdagen bedre for de som trenger det. Interesse for hypnose har jeg hatt i mange år og hatt god hjelp av i mitt personlige liv. Med hjelp av selvhypnose har jeg kunne realisere ting jeg tidligere slet med å få til.

SERTIFISERINGER

Jeg er Registrert Hypnoterapeut utdannet hos Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose 

(NIH, godkjent av Norsk Forbund for Klinisk Hypnose (NFKH) som også er godkjent av Helsedirektoratet).

Samt internasjonalt sertifisert ved The Dave Elman Hypnosis Institute i USA.